Antreprenorii clujeni îi învaţă pe elevii de la o şcoală din Cluj să facă afaceri când vor creşte mari

Antreprenorii clujeni îi învaţă pe elevii de la o şcoală din Cluj să facă afaceri când vor creşte mari
Mai mulţi antreprenori clujeni îi învaţă pe elevii de la Transilvania College cum să facă afaceri, când vor creşte mari.

Este vorba de fondatorul Trilulilu.ro Sergiu Biriş, managerul celei mai mari agenţii de turism din provincie Eximtur - Lucia Morariu, fondatorul companiei de software AROBS Voicu Oprean, dar şi Dan Pitic, de la Perpetuum, alături de Adrian Georgescu, de la compania de consultanţă Ernst&Young.

Întâlnirea, care va dura două ore și jumătate, este cea de-a patra din seria de zece conferințe "Vreau să fiu antreprenor", un proiect non-profit prin care Romanian Business Leaders Foundation (RBL) își propune să pună în contact antreprenorii de azi cu cei de mâine. Proiectul a debutat la 4 aprilie la Brașov, a continuat la Iași, pe 18 aprilie, urmează pe 15 mai la Târgu-Mureș, ajunge în 16 mai la Transilvania College în Cluj, și se va derula pe parcursul acestui an, în total, în zece orașe.

Participanții vor primi în dar cartea "Ghidul Practic pentru Antreprenori", lansată anul trecut de un grup de membri ai RBL, vor putea câștiga la finalul evenimentului produse tehnologice care să-i ajute în procesul de învățare și vor avea oportunitatea sa obțină internship-uri în companiile reprezentate de antreprenorii și liderii pe care îi întâlnesc în timpul conferinței.

 

Comenteaza