Anul acesta, bradul vine acasă. Afacere inedită la Cluj, inspirată de la New York

Inspirată de un model de succes din Statele Unite, o firmă din Cluj îți livrează acasă bradul de Crăciun. 

Brazii sunt importaţi din pepiniere din Danemarca, cu scopul de a nu încuraja tăierile masive de brazi din pădurile din România. 

Aşadar, începând cu 4 decembrie 2018, clujenii sunt aşteptaţi la garden center-ul din Cluj-Napoca, Calea Someşeni 8 (în incinta Selgros), pentru a-şi alege brazi de Crăciun naturali, tăiaţi, import Danemarca. "Am ales începând cu acest an să importăm din pepiniere dedicate pentru creşterea brazilor naturali cu scopul de a nu încuraja tăierile masive de brazi din pădurile noastre naţionale", spun reprezentanţii firmei clujene.

Serviciul de livrare la domiciliu inclus în preţul brazilor. "Este rapid şi simplu: vă alegeţi bradul de la garden-center sau cu un simplu click pe www.garden-center.ro, iar noi vă asigurăm transportul direct acasă". 

Brazii de Crăciun fac parte din specia Abies nordmanniana, un brad cu o formă perfect conică. Sunt disponibili la vânzare la un pret special de 95 lei, iar înălţimile disponibile sunt de la 125 cm până la 250 cm, cu lăţimi cuprinse între 80 cm si 120 cm.

Comenteaza