Apar primele oferte de vacanță “postcoronavirus” pentru Cluj

Apar primele oferte de vacanță “postcoronavirus” pentru Cluj

Agenția de turism Hello Holidays a introdus în oferta sa un circuit cu plecare din Cluj-Napoca pe care îl va activa după ce guvernul va da drumul acestei activități, după trecerea de la starea de urgență la cea de alertă.

Aceasta a suplimentat în luna mai oferta de circuite și sejururi pentru toamnă în România, Grecia, Turcia, Ungaria și Republica Moldova, disponibilă pentru reprogramări și pentru cei care ar fi vrut să călătorească de Paște și de 1 Mai. Turoperatorul este pregătit să înceapă sezonul la jumătatea lunii iunie ori la 1 iulie și mizează pe România, Grecia, Turcia, Bulgaria, unde autoritățile au anunțat măsuri pentru protejarea turiștilor.

“Pentru programele deja existente în ofertă nu mai sunt locuri deoarece turiștii înscriși pentru plecările din lunile martie, aprilie, mai și prima parte a lunii iunie au ales să se mute pe programe cu plecări în toamnă. Era necesar să creăm pachete noi, ca să putem continua atât înscrierile, cât și reprogramările.

Avem o cerere mare de vacanțe în România și de vacanțe cu vouchere, mai ales că valabilitatea acestora a fost prelungită, care ne-a determinat să mărim portofoliul actual și să îl diversificăm cu produse de tip circuit, cu durată de 2-4”, a declarat directorul de marketing Denisa Oprea.

Turoperatorul a păstrat prețurile pentru circuitele din toamnă și oferă reduceri de până la 15% pentru rezervări realizate până la finalul lui iulie. Noua ofertă pentru toamnă cuprinde circuitele deo zi diversificate la cererea turiștilor, pentru Delta Dunării, Transfăgărășan, Transalpina, Sighișoara – Viscri, Veliko Târnovo, Plevna – Ruse, Târgul de Crăciun de la Sibiu și o excursie la Spiridușii lui Moș Crăciun, realizate cu autocarul.

Cele de două zile sunt organizate în Dobrogea, nordul Olteniei, Transfăgărășan – Transalpina, la târgurile de Crăciun și pe traseele Brașov – Cheile Bicazului – Neamț, Cazanele Dunării – Herculane – Cascada Bigăr, Sofia – Plovdiv.

Mai multe oferte pentru circuite în Cappadocia, Cappaccia – Insula Rhodos, Cappadocia – Kusadasi, Ținutul Secuiesc și Cheile Bicazului, Moldova și Bucovina, Cetăți Transilvane și biserici fortificate săsești, Cluj – Munții Apuseni – Hunedoara, Maramureș – Bucovina – Iași, capitalele Moldovei Iași – Chișinău au fost adăugate celor existente, la prețuri cuprinse între 225 și 299 euro/persoană.

Mașinile din flotă vor fi configurate pentru păstrarea distanței între pasageri și dezinfectate înainte de cursă, iar turiștilor le vor fi distribuite măști și soluție dezinfectantă. “Practic ne adaptăm noilor condiții de călătorie și ne conformăm modului în care se va face turism în vremurile acestea”, a completat Denisa Oprea.

Comenteaza