Apare un parc logistic de 16 milioane de euro în vestul Clujului

Apare un parc logistic de 16 milioane de euro în vestul Clujului

Dezvoltatorul Urbano Parks va finaliza în iulie un parc logistic de 25.500 mp din zona de vest a municipiului Cluj-Napoca, o investiţie de 16,5 milioane de euro.

„Avem în plan să dezvoltăm încă un parc industrial lângă Turda, cu acces la nodul de autostradă dintre Autostrăzile 3 şi 10“, au preciazat reprezentanții companiei. Aceasta a fost fondată de antreprenorii Mircea Ilea, Alexandru Şerban şi Daniel Paraschiv, din Cluj-Napoca, potrivit ZF.

Grupul american Emerson a inaugurat luna acesta o fabrică în parcul industrial Urbano Parks din localitatea Gilău. „Emerson a început să producă în Urbano Parks corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive, Gilăul fiind singurul punct din Europa unde americanii produc aceste echipamente. Emerson a creat aici 110 locuri de muncă, iar în viitor urmează să mai fie angajate şi alte persoane’’, spune Topan.

Emerson a intrat pe piaţa locală din 2006, dezvoltând în parcul Tetarom II Cluj-Napoca un campus industrial pe 12 ha. Operaţiunile sale în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Grupul mai deţine pe piaţa locală şi biroul Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service.

Comenteaza