Aplicaţie gratuită de călătorie pentru clujenii care zboară cu o companie low-cost

Aplicaţie gratuită de călătorie pentru clujenii care zboară cu o companie low-cost
Clujenii care călătoresc cu compania aeriană low-cost WizzAir primesc ghiduri audio tematice pentru telefoane deştepte, anunţă astăzi compania. WizzAir are la Cluj o bază operaţională.

Aplicaţia PocketGuide va fi disponibilă pentru pasageri de astăzi şi conţine tururi audio şi locuri de petrecere a timpului liber. Pasagerii Wizz Air pot descărca aplicaţia înainte de călătorie atât pe Iphone cât şi pe telefoanele ce folosesc sistemul Android şi primesc astfel o experienţă individuală de ghidaj până la destinaţie, fără costuri de roaming. "PocketGuide este singura aplicaţie de pe piaţă care ghidează utilizatorii prin oraş asemenea unui ghid adevărat prin navigaţie vocală, oferind pe parcurs informaţii locale interesante", spun oficialii WizzAir. Aplicaţia PocketGuide este gratuită, utilizatorii trebuie să plătească doar pentru conţinut. Un tur costă 2,5 euro, iar un pachet complet cu turul oraşului este disponibil începând de la 5 euro.

După ce tururile sunt descărcate, aplicaţia funcţionează în modul offline pentru a preveni încărcarea cu noi costuri de roaming. Pentru o perioadă limitată, pasagerii Wizz Air se pot bucura de un tur gratuit la alegere, fără costuri suplimentare.

Etichete
Comenteaza