Foto Arhiepiscopia Clujului a deschis magazin de panificație în centrul orașului

La Cluj-Napoca, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului a inaugurat luni, 14 martie 2022, magazinul de prescuri, produse de panificație și patiserie ARTOS. Acesta este situat în Piața Avram Iancu, nr. 2, în proximitatea Catedralei Mitropolitane.

„Chiar dacă pentru noi sunt foarte importante prescurile și pâinea cea de toate zilele, de aici mergem cu gândul la Pâinea vieții, la Domnul Iisus Hristos, care este Pâinea cea vie care S-a pogorât din cer și care ne dă viață nouă tuturor. De fapt, prescurile sunt materia din care se pregătește Sfânta Euharistie”, a declarat Mitropolitul Andrei.
 
Conform managerului magazinului Artos, pr. Gheorghe Daniel Puian, programul de funcționare este următorul:

Luni – vineri: 6:30 – 20:00
Sâmbăta: 8:00 – 13:00
Duminica: închis

„Magazinul Artos se dorește a fi un loc din care bunii noștri creștini să poată lua o jertfă de prescură pentru Sfântul Altar sau unul dintre produsele noastre de panificație și patiserie. În același timp, ne dorim să fie un loc de tihnă pentru servirea celorlalte sortimente de produse: croissante, prăjituri, sandwich-uri, cafea, ceai sau băuturi răcoritoare, cu posibilitatea ca toate acestea să fie îmbinate cu un moment de lectură, în spațiul special amenajat”, a explicat managerul magazinului.

Comenteaza