AROBS a cumpărat două companii IT din Benelux, evaluate la 1,3 milioane de euro

AROBS a cumpărat două companii IT din Benelux, evaluate la 1,3 milioane de euro
Compania clujeană AROBS va avea reprezentare directă în Belgia și în Olanda

AROBS Transilvania Software, companie clujeană înființată în 1998, are acum două noi filiale în Olanda și Belgia: CoSo by Arobs și CoSo by Arobs BVBA. 

Cele două firme sunt evaluate la 1,3 milioane euro și au 10 angajați. Produsele și serviciile CoSo le completează pe cele ale AROBS în zonele de management al flotei, automatizarea proceselor, dar și cele privind specializarea pe software educațional. Printre clienții importanți ai CoSo by AROBS sunt Alpega (fosta Wolters Kluwer), Emerson, BASF și Schneider.

"AROBS a preluat provocările și oportunitățile prezenței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare", a menționat Voicu Oprean, fondatorul AROBS.

La cei 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la 700 de angajați, în toate sediile AROBS din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București, la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Principalii competitori pe piața IT clujeană erau Endava, Softvision, NTT DATA România, TSE/Betfair și Iquest, conform Studiului pieței de IT din Cluj, realizat de Encore Research pentru Clusterul ARIES Transilvania. 

Comenteaza