Asistenții de proiect și de echipă sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariul e de 700 de euro pe lună

Asistenții de proiect și de echipă sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariul e de 700 de euro pe lună
| Foto: HayDmitriy - Depositphotos.com

Remunarația unui angajat pe pozițiea de project/team assistant în România, variază între 550 și 700 de euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de project/team assistant are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un astfel de angajat este responsabil pentru îndeplinirea sarcinilor administrative care au scopul de a ajuta membrii echipei să se concentreze asupra proiectelor atribuite.

Un project/team assistant este responsabil de preluarea sarcinilor administrative, organizatorice şi de gestionare a biroului, astfel încât activităţile zilnice să se desfăşoare în mod eficient. Pentru un astfel de rol, cunoaşterea unei anumite limbi străine, abilităţi ce ţin de managementul timpului, abilităţile de comunicare şi disponibilitatea de a lucra într-un mediu multicultural sunt „must-have”. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Timişoara, Cluj şi Bucureşti, iar salariul este cuprins în intervalul 550-700 euro/lună, în medie - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament clinică medicală privată, posibilitatea de a lucra remote, laptop şi telefon, team buildinguri.

Asistenții de proiect și de echipă sunt căutați la Cluj

În prezent, 418 de posturi vacante pentru poziţia de project/team asisstant sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara şi Cluj.

Comenteaza