Asociația marketingului clujean și-a pus președinte de la Hilton

Asociația marketingului clujean și-a pus președinte de la Hilton
Diana Gheorghiță va coordona activitatea organizației clujene de marketing

Noul președinte al asociației tinerilor din marketing și comunicare IAAYP Cluj a devenit Diana Gheorghiță, director de marketing și vânzări la hotelul clujean Hampton by Hilton.

“Pe scurt, preşedinţia organizaţiei noastre a fost preluată de o tânără doamnă, departamentele de resurse umane şi de comunicare au câte o nouă domnişoară în frunte, coordonarea proiectelor îi revine pentru prima dată unui tânăr domn, iar responsabilitatea financiară a păstrat-o pe aceeaşi tânără colegă în conducere”, a rezumat conducerea IAAYP.

Ca vicepreședinte - head of people development a fost votată Ioana Boțian (marketing advisor și freelancer), vicepreședinte - coordonator pe proiecte este Alexandru Ardelean (marketing specialist la TI Trust Invest), iar vicepreședinte - coordonator pe comunicare, Clarisa Marian (online marketing specialist la Indri Digital).

Responsabil financiar va fi Oana Vlad (specialist marketing la Gobilier), în timp ce fostul președinte, Andrei Țigănaș (copywriter), participă acum în echipa de conducere cu titlul de consultant. IAA Young Professionals Cluj este un program ce reuneşte tineri pasionaţi de comunicare şi marketing care vor să contribuie la dezvoltarea domeniului.

La nivel internaţional, International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing - de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cat şi ale practicanţilor individuali.

Comenteaza