Atenție, șoferi! Vehicul agabaritic, cu o confecție metalică, pe șoseaua Cluj – Oradea

Atenție, șoferi! Vehicul agabaritic, cu o confecție metalică, pe șoseaua Cluj – Oradea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii a informat că în perioada 13-16 octombrie se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor pe traseul dintre Cluj-Napoca și granița cu Ungaria.

Traseul acestui transport va fi Cluj-Napoca – DN1F – DN1J – DN1 – Huedin – DN1 - Centura Oradea – DN1 – Punctul de Trecere a Frontierei Borș. Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 6,25 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu legislația privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

loading...
Comenteaza