Au fost fixate primele chartere de anul viitor de la Cluj: Grecia, Turcia și Spania

Au fost fixate primele chartere de anul viitor de la Cluj: Grecia, Turcia și Spania

Operatorul de turism Paralela 45 va îngloba în pachetele sale de vacanță cu plecare cu avionul de la Cluj din 2021 o asigurare de călătorie care va acoperi pierderile financiare cauzate de coronavirus.

“Știm deja că în toate destinațiile de vacanță se respectă reguli sanitare pentru siguranța turiștilor, iar pachetele noastre conțin și asigurările necesare călătoriilor din aceste vremuri“, declară Alin Burcea, director general al agenției. Pachetele de vacanță pe zboruri charter pentru vara 2021 vor include asigurarea medicală și pe cea storno de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare ori din cauza infectării cu coronavirus.

Programul pentru vara următoare cuprinde zboruri charter spre insulele grecești, Antalya și Tenerife din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Târgu-Mureș și Baia Mare, în perioada iunie – octombrie.  Spre Antalya sunt programate două curse săptămânale din București și câte una din restul orașelor.

Zborurile charter spre Heraklion / Creta, Chania / Creta, Zakynthos și Rodos sunt prevăzute din București și Cluj-Napoca. Spre Tenerife se va zbura de la București. Cu rezervare din acest an, un pachet de vacanță în Antalya, de șapte nopți, cu zbor charter și toate taxele incluse, costă de la 467 euro/persoană.

În Heraklion (Creta), prețurile încep de la 349 de euro, în Chania (Creta), de la 369 de euro. În Zakynthos, pachetul de vacanță de șapte nopți costă de la 429 de euro, în Rodos, de la 334 de euro, iar în Tenerife, de 595 de euro. 

Comenteaza