Auchan își reduce programul. La 21:00 se trag obloanele

Auchan își reduce programul. La 21:00 se trag obloanele

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, magazinele de proximitate MyAuchan vor fi deschise pentru clienți, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 08:00 la 21:00.

În schimb, magazinele MyAuchan din stațiile Petrom rămân deschise non-stop. „Am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât clienții să ajungă la familiile lor până la 22:00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de ordonanța militară nr. 2. Invităm românii să adopte și ei acest program responsabil”, a declarat Tiberiu Dănețiu, director de marketing Auchan Retail România.

De marți, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienți pe toate rutele, cu excepția orașelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Aceste schimbări vin în completarea măsurilor de siguranță deja implementate în magazinele Auchan, prin care se prioritizează siguranța angajaților și a clienților. În 21 martie au fost stabilite o serie de recomandări și măsuri prin ordonanța militară cu privire la circulația persoanelor.

Comenteaza