Avocata care a încheiat tranzacția anului de la Cluj, racolată de Clifford Chance

Avocata care a încheiat tranzacția anului de la Cluj, racolată de Clifford Chance
Lavinia Dinoci a intermediat tranzacțiile The Office și CTPark I Cluj

Clifford Chance Badea (CCB), biroul local al celebrei firmei globale de avocatură, a recrutat-o pe avocata care a intermediat vânzarea complexului de birouri The Office din Cluj-Napoca, tranzacție estimată de 130 de milioane de euro.

Lavinia Dinoci are experienţă de 12 ani în real estate și fuziuni și achiziții corporate, iar portofoliul său include proiecte precum asistenţ acordată companiei Dedeman în legătură cu achiziţiile recente de proiecte de birouri, respectiv The Office Cluj (de la grupul de investiţii NEPI Rockcastle şi antreprenorul Ovidiu Şandor) şi The Bridge din Bucureşti (de la Forte Partners).

VEZI Vânzarea The Office Cluj, în topul marilor tranzacții din România

Ea se va alătura CCB pe poziția de Senior Associate în fuziuni, achiziții și piața imobiliară, departament coordonat de partenerul Nadia Badea. Dinoci a asistat grupului WDP, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori belgieni și deținători de proprietăți industriale, în achiziția a două mari parcuri logistice din România: CTPark Cluj I și Dunca Logistics Centre Timișoara.

Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, a urmat acolo un masterat în drept și a absolvit primul stagiu al programului International Business Law din cadrul University of London. Dinoci este membră a Baroului București din 2007.

„Am decis să încep o nouă etapă profesională alături de CCB, pornind de la experiența de lucru anterioară și privind către deschiderea unei cariere internaționale în una dintre cele mai mari firme de avocatură la nivel global”, a menționat Lavinia Dinoci.
„Lavinia este un avocat talentat, cu o experiență amplă într-una dintre practicile noastre cheie – real estate. Ne bucurăm că a decis să ni se alăture; cu siguranță va avea un aport important pe proiectele pe care lucrăm”, spune Nadia Badea, partener al CCB.

CCB are în portofoliu unele dintre cele mai importante tranzacții locale și regionale, asistând companii multinaționale, fonduri de investiții și instituții financiare globale, fie de partea vânzătorului, fie de partea cumpărătorului.

Printre proiectele de real estate asistate recent de CCB se numără CA Immo – preluarea clădirii de birouri Campus 6.1 București de la Skanska (53 milioane euro), achiziția operatorului logistic Logicor de către China Investment Corporation de la fondul Blackstone (SUA); implementarea programului de obligațiuni de 1,5 miliarde euro garantate de NEPI și a obligațiunilor Globalworth de 550 milioane euro pe bursele din România și Irlanda; consultanță pentru fondul de investiții NEPI la fuziunea cu Rockcastle; vânzarea a unui portofoliu de 10 active din Cehia, Ungaria, Polonia și România a CBRE Global Investors.

Preluarea de către frații Adrian și Dragoș Pavăl a complexului The Office, estimată la 130 de milioane de euro, este între primele cinci tranzacții efectuate în țara noastră în primul semestru al anului. În top cinci mai sunt incluse operațiuni cu companiile UiPath, Banca Românească, Superbet și Brise Group.  

Comenteaza