Avocații de la PeliPartners, implicați în preluarea Certinvest

Avocații de la PeliPartners, implicați în preluarea Certinvest

Biroul de avocatură PeliPartners București a consiliat societățile din grupul financiar Banca Transilvania (BT) Cluj în cumpărarea companiei Certinvest Pensii.

Echipa PeliPartners a fost compusă din Carmen Peli, Mirabela Maria și Adelina Iordache. PeliPartners a fost implicat în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească, activând în domeniile fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură & concesiuni, energie, real estate, drept corporatist.

BT Asset Management (BTAM) unul dintre cumpărători și de acum noul acționar majoritar al Certinvest Pensii, este compania grupului BT specializată în administrarea de investiții prin fonduri deschise și închise.

Certinvest Pensii administrează fondul de pensii Pilon III Pensia Mea și este singurul jucător local dintre administratorii de fonduri de pensii din România. Grupul BT a anunțat semnarea angajamentului pentru realizarea acestei tranzacții în octombrie 2019, iar achiziția a fost autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară în februarie 2020.

Comenteaza