BT a finanțat primul documentar despre Simona Halep

BT a finanțat primul documentar despre Simona Halep
Campioana din România, după titlul de la Roland Garros

Primul film documentar despre celebra tenismenă română Simona Halep, realizat cu finanțare integrală din partea Băncii Transilvania (BT) Cluj, a fost finalizat. 

“Tot ce a făcut BT împreună cu Simona, de la lansarea parteneriatului în 2018, a fost pentru a inspira şi mobiliza România, pentru a arăta românilor că se poate şi că succesul nu este o întâmplare, ci un rezultat al acţiunilor noastre. Despre asta este şi documentarul pe care îl lansăm pe 1 decembrie, ziua românilor”, a declarat Sergiu Mircea, director executiv marketing al BT.

Regizorul documentarului a fost Radu Muntean, iar producător, Dragoş Vîlcu. Filmările au fost realizate în decembrie 2019, în timpul antrenamentelor şi pregătirilor Simonei Halep.

“Pe mine statuile şi eroii mă plictisesc, mi se par lipsiţi de orice interes. Simona Halep nu e nici una, nici alta. Munceşte până la epuizare, își ignoră limitele, poate fi fermecătoare şi insuportabilă aproape în acelaşi timp, ştie că nu e perfectă şi că uneori poate fi cel mai mare duşman al ei, dar asta nu o împiedică să încerce în permanenţă, cu încăpăţânare şi fără compromisuri, să atingă perfecţiunea. Un astfel de om mi se pare fascinant”, afirmă Radu Muntean.

Simona Halep, în film

• "Tenisul înseamnă viaţa mea până acum, tot ce se mişcă în jurul meu este pentru tenis".
• "Când văd că greşesc o minge, îmi vine să dau câte 100, 200 de lovituri, chiar şi mai mult, până simt eu că am început să am mingea în mână".
• "Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren Cahill l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, felul cum vorbeşte, faptul că mi-a înţeles personalitatea".
• "Un punct sau o lovitură poate schimba toată starea jucătorului".
• "Nu e nimic magic în sport. Trebuie să munceşti şi atât".

Colaborarea BT cu Halep a început în 2018 din dorinţa de a-i face cât mai mândri pe români că numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni este din România. De atunci, mesajele BT de 1 decembrie au fost transmise prin intermediul Simonei Halepîn cadrul mai multor campanii.

Halep şi Muntean s-au numărat printre invitaţii din acest an ai podcast-ului BT Talks şi au vorbit despre “multă muncă, performanţă şi cum este să câştigi o finală de Grand Slam, respectiv despre ce înseamnă să fii regizor în România”, conform reprezentanților BT.

BT a afișat mesajul “Our Hero”, proiectat în Times Square, din New York, cu ocazia participării la US Open şi câştigării titlului de la Wimbledon, iar cu ocazia aniversării sportivei au apărut proiecții cu Halep în principalele zone din Paris, având în vedere că a coincis în acest an cu participarea sa la Roland Garros.

Documentarul “Ce înseamnă 3 milimetri în tenis” va fi difuzat, de 1 decembrie, la Pro TV, de la ora 16:00, după care va putea fi vizionat pe Blogul BT.

Comenteaza