Banca Transilvania a integrat aplicațiile Google Fit și Apple Health

Banca Transilvania a integrat aplicațiile Google Fit și Apple Health

Aplicația BT Pay va fi integrată cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health pentru susținerea unui stil de viață sănătos.

“Facem încă un pas mare către obiectivul nostru de a fi primul super-app de payments şi banking din România. BT Pay a fost primul wallet single issuer din ţară şi şi-a păstrat pozitia pe podium prin faptul că am completat periodic aplicaţia cu noi facilităţi, inclusiv din zone complementare cu bankingul – donații, oferte şi sănătate“, a declarat Oana Ilaş, director executiv dezvoltare produse retail banking al Băncii Transilvania Cluj.

Utilizatorii aplicaţiei vor avea acces la informaţii despre paşii făcuți, distanţa parcursă şi durata activităţii fizice direct din aplicaţie, iar BT pregăteşte campanii personalizate cu beneficii pentru clienţi, pe baza acestor date.

BT Pay este una dintre soluţiile pentru banking prin telefon. Inclusiv în contextul pandemiei, pentru a ajuta clienţii cu cât mai multe soluţii pentru banking de la distanţă, BT a accelerat lansarea unor facilităţi în aplicaţie începând cu luna martie.

Cardul BT nou emis, reemis la cerere sau la scadenţă apare în BT Pay în format digital înainte ca un client să intre în posesia cardului fizic. Pot fi retraşi bani cu telefonul de la toate bancomatele BT, pe bază de cod generat din BT Pay şi primit prin SMS. Pot fi incluse în aplicaţie inclusiv carduri emise în România de alte bănci şi de fintech-uri pentru transferuri de bani în cardurile BT.

1 din 4 clienţi folosesc cardul BT înrolat în wallet-uri: banca a ajuns la peste 1 milion de carduri unice digitale, din cele 4 milioane de carduri fizice, care acum sunt active în BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Comenteaza