Banca Transilvania a introdus plata prin Google Pay

Banca Transilvania a introdus plata prin Google Pay

Banca din Cluj a activat opţiunea pentru plăţi cu telefonul Android şi retrageri de bani de la bancomat Google Pay, pe lângă soluţia sa proprie de plată, BT Pay.

Este un brand cu care BT colaborează pentru a include în ofertă alternative de plăţi contactless. Adăugarea cardului BT în Google Pay se poate face din wallet-ul BT Pay, nefiind nevoie de alte aplicații.

Ca și în cazul celorlalte alternative ale BT pentru plăți mobile, nu este necesară introducerea codului PIN în cazul plăţilor la cititoarele de card, indiferent de suma plătită, facilitate utilă în vedere contextul pandemiei.

Alternativă este BT Pay, cu facilităţi inclusiv din zone complementare banking-ului: donaţii, oferte BT şi ale partenerilor băncii, sănătate. 

Aplicația proprie a băncii clujene permite utilizatorilor, pe lângă plata cu telefonul şi retragerile cash contactless, transferuri de bani, confirmarea plăților online, administrarea cardurilor, adăugarea cardurilor emise de alte bănci şi companii de tehnologie financiară cu activitate în țară.

Cu 4,3 milioane de carduri emise, BT este liderul pieţei în România. 1 din 4 carduri ale băncii este inclusiv în format digital, înrolate de clienţi pentru banking prin telefon. Principalii săi competitori pe piața bancară națională sunt BCR și BRD.

Comenteaza