Banca Transilvania a lansat o facilitate de multi-banking

Banca Transilvania a lansat o facilitate de multi-banking

Societatea bancară din Cluj a inclus în aplicaţia Neo o facilitate de multi-banking prin care clienţii pot consulta detalii despre conturile personale deschise la fintech-uri sau bănci cu activitate în România, cum ar fi Revolut, ING, BCR şi UniCredit.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

BT foloseşte oportunităţile date de Open Banking care, prin integrarea de actori noi în propriul ecosistem de IT, permite lansarea de produse şi servicii noi. Prin Neo Control, BT marchează o premieră în România, fiind un serviciu de multi-banking bazat pe interconectare prin folosirea platformei de Open Banking a BT.

“Open Banking a deschis calea spre un nou mod de a face banking, bazat pe interconectare şi acest lucru ni se potriveşte foarte bine: din 2018, de când avem platforma, ne place să experimentăm, să fim pionieri. Colaborăm cu fintech-uri şi combinăm agilitatea lor cu know-how-ul şi baza mare de clienţi BT”, a declarat Mariana Chindriş, Director Executiv - Chief Technology Officer la BT.

Neo este noua platformă de Mobile Banking şi Internet Banking a băncii din Cluj-Napoca, în cadrul căreia lansează constant facilităţi. Prin opţiunile oferite, este comparabilă cu aplicaţiile fintech şi este potrivită celor care sunt pasionaţi de nou.

Lansarea vine după ce lunile trecute BT a anunţat alte două facilităţi, NEOcont pentru persoane fizice şi NEOcont pentru antreprenori, prin care cei care doresc să lucreze cu aceasta pot deschide cont 100% online, fără niciun drum la bancă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza