Banca Transilvania, în Top 3 angajatori din România

Banca Transilvania, în Top 3 angajatori din România
Angajații băncii clujene, cu directorul general Omer Tetik, la o acțiune de împădurire | Foto: BT

Societatea bancară din Cluj s-a clasat pe locul trei în topul național al angajatorilor din țara noastră, după Vodafone și Petrom. Clasamentul a fost întocmit de cel mai mare portal de recrutare din România, BestJobs.

”Faţă de 2017, IT-ul pierde teren în faţa companiilor financiare, care ajung din nou în topul preferinţelor angajaţilor. Banca Transilvania cunoaşte o ascensiune remarcabilă ajungând pe locul trei în topul angajatorilor, poziţie ocupată anul de trecut de Orange România”, conform BestJobs.

Acesta este un clasament anual realizat în baza evaluărilor a 100.000 de angajaţi ai companiilor listate pe portalul de recrutare şi clasează angajatorii în funcţie de evaluările propriilor angajaţi.

Angajaţii români au acordat note de la 1 (nivel minim de satisfacţie) la 5 (nivel maxim) companiilor pentru care lucrează, iar criteriile de votare au luat în calcul gradul de satisfacţie la locul de muncă, posibilitatea ca angajatul să recomande unui apropiat să se angajeze în cadrul companiei, precum şi dorinţa angajatului de a-şi schimba jobul în viitorul apropiat (6 luni – 1 an)”.

Vodafone România a urcat nouă poziţii în clasamentul din acest an, ajungând pe primul loc. În primele 10 poziţii din top se regăsesc în acest an ING Bank, companii de comerț clasic sau electronic precum Auchan, Altex şi Emag, sau companii din domeniul serviciilor externalizate ca Arvato Services.

Ministerul Apărării (MAPN) şi Institutul Naţional de Cercetări Aerospaţiale (INCAS) sunt primele instituţii publice care au ajuns în top 10 cei mai apreciaţi angajatori. MAPN ocupă locul 8 în top, în timp ce INCAS s-a clasat pe locul 10, poziţie ocupată anul trecut de Heineken România.

Cei mai buni angajatori (2018)
  1. Vodafone 
  2. OMV Petrom
  3. BT
  4. Auchan
  5. Emag
  6. Arvato 
  7. ING Bank
  8. MAPN
  9. Altex
  10. INCAS
Sursa: BestJobs
Comenteaza