Banca Transilvania și-a făcut magazin pe internet

Banca Transilvania și-a făcut magazin pe internet

Societatea bancară clujeană a lansat un hub online cu soluții inovative din zona nonbancară pentru antreprenori. Acestea sunt destinate managementului şi gestionării afacerii: de la facturare, contabilitate primară și gestionarea cash flow-ului până la recrutare de angajați.

BT Store este o premieră în abordarea antreprenorilor din partea băncilor. Varianta de start prezintă 10 soluții dedicate întreprinderilor mici și mijlocii cu care Banca Transilvania (BT) Cluj a pornit la drum în acest proiect, oferite de Smart Bill, Blugento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv şi iFactor.

Platforma va fi completată pe parcurs cu noi idei, parteneri şi oferte, pentru a răspunde mai întâi principalelor provocări din zona antreprenorială, ținta fiind ca în final să acopere nevoile unui business IMM.

“BT Store va deveni locul de întâlnire al celor care visează, lansează şi dezvoltă soluții de orice fel pentru antreprenori. Va fi o mare vitrină cu articole pentru IMM-uri. Oameni cu idei se întâlnesc cu echipa noastră de Digital Transformation pentru ca soluțiile lor să poată avea o expunere largă, imediată, pentru că aici sunt cele mai multe IMM-uri”, susține Tiberiu Moisă, director general Adjunct al BT.  

“Vedem provocările cu care antreprenorii se confruntă zi de zi, aşa încât ne-am dorit să înlesnim rezolvarea a cât mai multe dintre acestea. Având acces la o serie de firme cu produse inovative, digitale, care rezolvă probleme reale, am creat BT Store”, a menționat Daniel Szekely, director coordonator IMM & Microbusiness.

Pe lângă BT Store, banca din Cluj are proiecte complementare bankingului pentru antreprenori:  BT Club – cursuri şi acces la informație; Întreb BT – platformă online cu 1.000 de întrebări şi răspunsuri despre banking; robotul Raul - comunicare online, în timp real, prin Facebook Messenger şi Skype, Bucureştiul Întreprinzător - platformă online pe care sunt prezentați oameni şi idei care au contribuit la transformarea capitalei în cel mai întreprinzător oraş din România.

Comenteaza