Banca Transilvania va dubla donațiile făcute pentru copiii nevoiași

Banca Transilvania va dubla donațiile făcute pentru copiii nevoiași

Banca Transilvania (BT) Cluj şi Organizaţia Salvaţi Copiii (OSC) îi vor ajuta pe aceștia să meargă la şcoală. Societatea bancară dublează donaţiile făcute în acest sens prin BT Pay sau prin site-ul băncii.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

BT şi OSC au lansat campania “Echipează-ţi copilul să meargă la şcoală chiar dacă nu e al tău” pentru a ajuta copiii din familii nevoiaşe să fie pregătiţi pentru şcoală, indiferent cum va începe aceasta, în contextul pandemiei.

Cele două partenere au încurajat românii să se implice în această cauză prin donaţii online. 

Primul pas pentru a ajuta copiii şi pentru a susţine educaţia a fost făcut de BT prin donarea a peste 50.000 de euro pentru cumpărarea de ghiozdane dotate cu tot ce este necesar pentru şcoală.

De asemenea, banca dublează toate donaţiile către Salvaţi Copiii pentru această cauză, făcute prin site-ul băncii sau prin aplicaţia BT Pay. 40% dintre copiii din România se află în risc de sărăcie, conform datelor OSC.

Salvații Copiii a atras atenţia că 21% dintre unitățile de învățământ din țară nu sunt pregătite să își primească elevii înapoi la şcoală, iar aproape jumătate dintre elevii români (47%) au avut acces limitat la educația online.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza