Advertorial Beauciel şi Belle Residence, ansambluri rezidenţiale după criteriile clujeanului modern

Beauciel şi Belle Residence, ansambluri rezidenţiale după criteriile clujeanului modern

Clujul imobiliar prosperă la început de 2018, doar în primele trei luni ale anului fiind încheiate 9.500 de tranzacţii.

40.000 de noi locuinţe urmează să fie livrate până la finele anului în Cluj-Napoca şi împrejumiri. Conform agenţilor imobiliari, clujenii interesaţi să cumpere o nouă locuinţă preferă apartamentele cu 2 şi 3 camere, situate în asambluri rezidenţiale din zone centrale şi semicentrale, cu acces facil la mijloacele de transport în comun şi care au în vecinătate diverse facilităţi, precum magazine, şcoli, clinici, restaurante sau spaţii de loisir. De asemenea, clujenii preferă ansamblurile rezidenţiale noi, moderne, cu curte interioară şi parcări supra şi subterane.

Asamblurile rezidenţiale Beauciel şi Belle Residence, dezvoltate de societatea EBS Real Estate Investment (EBS REI) după principii dintre cele mai exigente, se pliază perfect pe criteriile clujenilor aflaţi în căutarea unui nou cămin – acasă.

Situat la numai căteva minute de centrul Clujului, pe strada Traian, Belle Residence, cuprinde locuinţe cu 1, 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 31,72 şi 92,09 mp, construite pe structuri ce respectă valorile normative ale codului de proiectare seismică, indicativ P100-1-2013.

 Tipuri de apartamente

1 camera: 31,72 m2 http://apartamente.belleresidence.ro/etaj-5/a19v15/

2 camere: 61,71 m2 – 78 m2 http://apartamente.belleresidence.ro/etaj-5/b17e25/

4 camere: 92 m2 - http://apartamente.belleresidence.ro/etaj-5/c20sv35/

Apartamentele se predau beneficiarilor astfel:

semifinisate

cu uşă metalică la intrarea în apartament

tâmplărie PVC termoizolantă montată

pereţii şi tavanele gletuite cu un strat de glet,

sapă autonivelantă

centrală termică

instalaţii electrice

Instalaţii sanitare

instalaţii termice

Clienţii EBS REI au posibilitatea optimizării spaţiului locativ. Nu în ultimul rând, viitori proprietari Belle Residence beneficiază de curte interioară, cu spaţiu amenajat pentru copii şi parking subteran şi suprateran.

Ansamblul Rezidential Beauciel (www.beauciel.ro) este situat pe strada Anton Pann nr. 28-30 (la intersecţie cu strada Bucureşti). Trebuie punctat şi faptul că proiectul rezidenţial beneficiază de o curte interioară, cu spaţiu de joacă amenajat pentru micuţi. La parterul ansamblului vor funcţiona spaţii comerciale. Nu în ultimul rând, într-un oraş în care traficul a devenit o problemă stringentă, Ansamblul Rezidential Beauciel beneficiază de parking subteran şi suprateran, cu menţiunea că în proximitate funcţionează şi un parking subteran deţinut de municipalitate.

Complexul rezidenţial este format din două corpuri de clădire (http://apartamente.beauciel.ro/), ce cuprind un total de 98 apartamente, din care un număr de 58 au fost deja vândute şi 4 spatii comerciale. 

Poza noua 11.04.2018

Tipuri de apartamente

1 cameră cu terasă: http://apartamente.beauciel.ro/bloc-b/etaj-1/BB13NV11/

2 camere cu terasă:  http://apartamente.beauciel.ro/bloc-b/etaj-1/BL15SV21/ 

3 camere cu terasă: http://apartamente.beauciel.ro/bloc-a/etaj-1/AA4SV31/

Apartamentele se predau beneficiarilor astfel:

semifinisate

cu uşă metalică la intrarea în apartament

tâmplărie PVC termoizolantă montată

pereţii şi tavanele gletuite cu un strat de glet,

sapă autonivelantă

centrală termică

instalaţii electrice

Instalaţii sanitare

instalaţii termice

Avantaje:

Amplasare centrală

Comfort termic

Posibilitatea optimizării spaţiului locativ

Curte interioară

Spaţiu amenajat pentru copii

Parking subteran şi suprateran

Lifturi

EBS Real Estate Investment a fost înfiinţată în anul 2015, având ca obiectiv aducerea de plus valoare în viaţa clienţilor noştri prin calitatea, confortul şi utilitatea locuinţelor pe care le costruim.

Suntem o echipă dedicată, cu oameni pasionaţi, profesionişti şi cu experienţă în industria imobiliară. Ştim cât sunt de importante deciziile în ceea ce priveşte familia şi viitorul dumneavoastră, de aceea suntem conectaţi la dorinţele şi nevoile clienţilor noştri în permanenţă.

Lumea este într-o schimbare continuuă. Obiceiurile locative devin tot mai cosmopolite. O parte însemnată din generaţia actuală preferă socializarea în afara locuinţei şi călătoriile, iar „acasă” reprezintă un mediu cât mai confortabil, uşor de întreţinut şi de gestionat.

Totodată, înţelegem că “acasă" este o parte foarte importantă a vieţii fiecăruia din noi. “Acasă” găzduieşte familia, se crează amintirile şi viitorul nostru. EBS REI vă oferă proiecte imobiliare excepţionale datorită poziţionăriii proiectelor în locaţii centrale şi ultra-centrale şi a calitătii materialelor, satisfacând astfel cele mai exigente gusturi.

Comenteaza