Belgienii de la Reynaers își vor extinde prezența la Cluj

Belgienii de la Reynaers își vor extinde prezența la Cluj

Distribuitorul de tâmplărie din aluminiu Reynaers are în plan investiţii de 1,4 milioane de euro pentru următorii cinci ani. Compania vizează dezvoltarea distribuţiei locale, prin extinderea prezenţei în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Reynaers Aluminium România, subsidiara locală a producătorului belgian de tâmplărie de aluminiu, şi-a bugetat investiţii de 1,4 milioane de euro în următorii cinci ani, conform ZF. În această sumă intră şi banii alocaţi mutării sediului companiei, la noua adresă existând şi un show­room.

Pe termen mediu şi lung, Reynaers vrea să mai deschidă un centru logistic, de 3.000 mp, cu o investiţie de 900.000 de euro. De asemenea, compania are în plan dezvoltarea distribuţiei locale, prin extinderea prezenţei în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timi­şoara.

Reynaers este specializată în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare, sere. Compania a realizat 500 de proiecte, printre care cele de la Oregon Park, OCDG, OHP, Afi Park, Aeroportul Henri Coandă, Promenada Mall, Braşov Business Park, Malmo Towers Craiova, Aeroportul Internațional Cluj.

Comenteaza