Betfair își mărește centrul de dezvoltare software din Cluj FOTO/ VIDEO

Betfair își mărește centrul de dezvoltare software din Cluj  FOTO/ VIDEO
Betfair România și-a deschis la sfârşitul săptămânii trecute, oficial, noul birou din Cluj-Napoca.

În decursul ultimilor șapte ani, Betfair România a devenit cel mai mare centru de dezvoltare al grupului Betfair, numărând în acest moment peste 330 de angajați, specializați într-o gamă largă de limbaje de programare, securitatea informației, management de produs, management de proiect, dar și infrastructură și suport tehnic IT.

"Noul birou al Betfair România, situat în cadrul complexului de birouri The Office, strada 21 Decembrie 1989, nr. 77, etajul 4, se dorește a deveni un mediu de lucru mai bun pentru angajații noștri, un mediu care să stimuleze pe mai departe creativitatea și puterea de inovație a acestora, dar și să faciliteze atragerea de noi talente", a declarat conducerea companiei.

Ceremonia de deschidere a fost oficiată de Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, dar și de reprezentanți ai echipei de conducere din Londra. La eveniment au mai participat invitați locali și demnitari.

Betfair România a fost votată a avea printre cele mai bune medii de muncă din domeniul IT din România și reprezintă o parte esențială a departamentului de dezvoltare, alături de celelalte birouri Betfair din Londra și Porto.

Comenteaza