Bistrițenii de la Datacor și-au activat un centru logistic la Cluj

Bistrițenii de la Datacor și-au activat un centru logistic la Cluj

Integratorul de soluţii pentru infrastructuri inteligente cu afaceri anuale de 9 milioane de euro a dat în funcțiune la Cluj-Napoca un sediu logistic și de prezență.

Acum compania românească are prezenţă în cinci oraşe din ţară: la Bistriţa, unde se află un sediu administrativ şi logistic, la Bucureşti – un sediu secundar şi logistic, la Cluj - un sediu ce funcţionează ca punct de prezenţă şi logistic, plus centre de service la Iaşi şi Timişoara.

Odată cu extinderea activităţii sale în Vestul Europei, aceasta are ca strategie să deschidă procesul de recrutare, ţintind să ajungă la 100 de angajaţi până la jumătatea acestui an, de la 80 în prezent, potrivit ZF.

„Pe lângă birourile din ţară, plănuim ca în acest an să deschidem şi primul birou în Germania, aşa că vom iniţia angajările şi în afara ţării. Echipa Datacor va creşte semnificativ anul acesta, atât pentru capacitatea de producţie, cât şi în celelalte puncte de lucru, şi vom continua să facem recrutări şi în perioada următoare. Estimăm că la finalul trimestrului doi al acestui an vom avea peste 100 de angajaţi“, a spus Bogdan Bilegan, CEO al Datacor.

Datacor a investit 1,25 milioane de euro pentru construirea unei noi fabrici de elemente de conectică fibră optică la Bistrița și continuă angajările în regiune. Compania a alocat și 800.000 euro pentru dezvoltarea unui centru logistic regional la Bistrița, pe care îl va inaugura anul acesta. Echipa va crește semnificativ în 2020, atât pentru lansarea liniei de producție, cât și pentru alte poziții în cadrul companiei.

Comenteaza