Black Friday a sfidat pandemia la Cluj. Emag, vânzări de 120 milioane de euro într-o zi

Black Friday a sfidat pandemia la Cluj. Emag, vânzări de 120 milioane de euro într-o zi

Cel mai mare magazin de comerț electronic din țară a realizat vineri, de Black Friday, vânzări 585 de milioane de lei, Clujul fiind locul doi pe țară.

Emag a înregistrat, într-o singură zi, 12,4 milioane de vizite, cu 1,6 milioane peste 2019, şi produse comandate de 585,7 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut. Toate comenzile efectuate cu această ocazie vor fi livrate până în 27 noiembrie.

Cea mai complexă comandă, în primele șapte ore, includea 97 de produse distincte din categorii, precum băcănie, băuturi şi produse pentru îngrijirea locuinţei, în timp ce automobilul BMW 220d era cel mai valoros produs vândut, la preţul de 40.200 euro (redus de la 53.640 de euro)

Cele mai multe comenzi raportate la mia de locuitori au provenit din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Slatina, Braşov, Constanţa, Sibiu, Alba Iulia, Timişoara şi Zalău.

Reprezentanţii companiei estimau, înaintea demarării campaniei, vânzări totale de 500 de milioane de lei, numărul produselor cu reduceri fiind de 3,5 milioane. 

Comenteaza