Blidaru face bani frumoși la Cluj. Astra Vagoane Arad a încasat de la Primărie peste 185 de milioane de lei

Blidaru face bani frumoși la Cluj. Astra Vagoane Arad a încasat de la Primărie peste 185 de milioane de lei

Afacerile sunt înfloritoare pentru Astra Imperio. Compania lui Valer Blidar va atinge pragul de 300 de mil. de lei cifră de afaceri în 2021. „Avem de lucru pentru următorii 3 ani.“

Astra Vagoane Călători face profituri și la Cluj-Napoca. În octombrie, Emil Boc a anunțat că cele 24 de tramvaie Astra Imperio în valoare de 185.640.000 lei fără TVA au ajuns la Cluj, prețul unitar al unui tramvai a fost de 7.735.000 lei fără TVA. Compania condusă de Valer Blidar spune că va ajunge la o cifră de afaceri de 300 de milioane de lei la finalul anului, comparativ cu 192 de milioane de lei în 2020, potrivit ZF.

„A fost un an foarte bun, dar greu, am avut creştere mai mare ca anul trecut. Am produs aproape 40 de tramvaie. Pe final de an mai avem de livrat 8 tramvaie către Arad, Oradea, Galaţi şi Cluj. Licitaţiile pe care le-am câştigat anul acesta ne asigură de lucru pentru următorii trei ani“, a spus pentru ZF Gheorghe Sîrbu, directorul general al fabricii Astra Vagoane Călători.

Compania a intrat în top cele mai dinamice fir­me din industrie după evoluţia cifrei de afaceri de anul trecut, arată datele din anuarul Cele mai dinamice firme din România.

Compania, deţinută de Valer Blidar, unul dintre puţinii antrepre­nori care deţin fabrici construite în pe­rioa­da in­dus­trializării masive a Româ­niei din anii ’70 - ’80, a câştigat un contract pentru a livra două vagoane de pază către Ministerul Apărării, dar şi contractul pentru a livra 100 de tramvaie pentru Primăria Capitalei.

 

 

loading...
Comenteaza