Blitz Imobiliare își face rețea națională

Blitz Imobiliare își face rețea națională

Compania imobiliară Blitz Cluj va trece granițele județului în următorii ani, planul său fiind să își deschidă mai multe birouri în alte orașe ale țării.

“Vrem să ducem imobiliarele din Cluj în cât mai multe orașe faine în următorii ani. Avem un business plan și vrem să ne ducem pe acesta.

Pentru aceasta avem nevoie însă de oameni dedicați, all-in, astfel încât să impactăm piața imobiliară, mai presus despre creșterea organizațională și de brand. Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a face o piață imobiliară transparentă, legală, sănătoasă, normală.

Simt că pot să fac acest lucru și la nivel național dacă reușim să ne mai înființăm birouri în țară”, a informat fondatorul Bliz Imobiliare, Cătălin Priscorniță, pentru Brand Essence.

La Cluj-Napoca s-au realizat anul trecut tranzacții imobiliare de aproape 700 de milioane de euro, iar prima parte a acestui an piața a crescut chiar mai mult decât în aceeași perioadă din 2019, în ciuda apariției coronavirusului, conform "Ghidului tranzacțiilor imobiliare Cluj-Napoca".

loading...
Comenteaza