Blue Air ia în calcul o bază aeriană la Cluj

Blue Air ia în calcul o bază aeriană la Cluj
Compania aeriană Blue Air ia în calcul redeschiderea bazei aeriene de la Cluj, după ce a închis-o în urmă cu mai puţin de un an. O decizie în acest sens, care înseamnă stabilirea unei aeronave la Cluj, va fi luată cel mai devreme în martie. Deocamdată compania a anunţat astăzi că intră din nou pe piaţa clujeană, cu zboruri spre Roma şi Dublin din 1 iulie.

Zborurile spre Dublin vor fi operate de două ori pe săptămână - vineri şi duminică, de la ora 00.10, iar întoarcerea este programată în ziua următoare, la ora 7.55 ora locală a Irlandei. În ce priveşte zborurile spre Roma, acestea vor fi operate de trei ori pe săptămână - miercurea vinerea şi duminica, de la ora 14.45. Returul este programat în aceeaşi zi la ora 19.55. Preţul zborurilor începe de la 15 euro spre Roma şi 50 euro spre Dublin, însă trebuie menţionat că aceste zboruri sunt în fapt curse care pornesc din Bucureşti spre cele două oraşe şi care fac escale în Cluj-Napoca. "Este deranjant puţin pentru cei din Bucureşti, dar e un risc pe care ni-l asumăm. Pentru pasagerii din Cluj zborurile vor fi directe", spune la Cluj revenue-managerul companiei aeriene, George Rizică. În acest moment zborurile au un grad de ocupare de 50% din Bucureşti spre cele două destinaţii.

Blue Air ia în calcul operarea zborurilor şi spre alte destinaţii, din Cluj-Napoca, a anunţat directorul general Sherif Ussama. "Deocamdată facem studiile de fezabilitate, analizăm mai multe destinaţii", s-a rezumat să spună Ussama.

 

Comenteaza