Bonapp a ajuns la Cluj. Cum poți economisi până la 80% din prețul produselor alimentare și de frumusețe

Bonapp a ajuns la Cluj. Cum poți economisi până la 80% din prețul produselor alimentare și de frumusețe
| Foto: Andrey Popov/Depositphotos.com

Aplicația care combate risipa alimentară îi conectează pe consumatorii cu vânzătorii care comercializează produse ce se apropie de data de expirare. În Cluj-Napoca, aplicația are 30 de parteneri comerciali, printre care Starbucks, Noodle Pack sau Glovo.

Bonapp.eco, o aplicație mobilă de combatere a risipei prin conectarea consumatorilor cu retaileri care vând produse alimentare și de înfrumusețare care se apropie de data de expirare, se extinde în Cluj. Startup-ul românesc a afiliat 30 de parteneri pe piața din Cluj-Napoca, inclusiv mari magazine alimentare, restaurante, brutării și cafenele, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Printre primii parteneri ai rețelei bonapp.eco din Cluj-Napoca se numără Glovo, Noodle Pack, Donuterie, Cora, Penny România, Starbucks, Narcoffee Roasters, Shanghai, Lemnul Verde precum și companii independente.

Prin intermediul aplicației mobile, utilizatorii pot cumpăra produse care se apropie de data de expirare, la prețuri mai mici cu 40% - 80%. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android și permite utilizatorilor să cumpere produse, rapid și simplu, prin plata online cu cardul, direct în platforma mobilă. Până acum, peste 30.000 de utilizatori au descărcat aplicația companiei. Startup-ul bonapp.eco a vândut 4.000 de pachete în primele cinci luni de la lansarea în București.

„Cu o populație de peste 300.000 de locuitori, Cluj-Napoca a fost mereu în planurile noastre de extindere. Pe lângă datele demografice favorabile, Cluj-Napoca oferă și o potrivire culturală promițătoare pentru bonapp.eco. Orașul se bucură de un important centru de afaceri și un ecosistem de startup-uri în plină creștere, cu oameni tineri și educați, care împărtășesc valorile noastre în privința ecologiei. Datorită acestui mediu ideal și cu sprijinul echipei recrutate recent, credem că ne vom atinge obiectivul de a afilia 400 de parteneri și vânzări de 10.000 de pachete până la sfârșitul anului”, a spus Grégoire Vigroux, co-fondatorul bonapp.eco.

Startup-ul românesc bonapp.eco a fost lansat în noiembrie 2021. La doar două luni mai târziu, startup-ul a atras o investiție de 800.000 euro pentru a se extinde în cele mai importante orașe din România. 

Bonapp.eco este un startup românesc care combate risipa de produse alimentare și de frumusețe. Aplicația companiei, disponibilă pe iOS și Android, conectează utilizatorii cu comercianții locali, inclusiv cu magazine alimentare, restaurante, benzinării, brutării, cafenele, hoteluri și magazine de înfrumusețare. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot achiziționa produse care se apropie de data de expirare, cu o reducere de 40% până la 80%.

loading...
Comenteaza