Brad Pitt a devenit ambasadorul brandului De' Longhi. Fabrica de la Cluj asigură peste 2400 de locuri de muncă în zonă

Brad Pitt a devenit ambasadorul brandului De' Longhi. Fabrica de la Cluj asigură peste 2400 de locuri de muncă în zonă
| Foto: today.in-24.com

Celebrul actor american Brad Pitt a devenit joi ambasadorul oficial al producătorului italian de automate de cafea De' Longhi, informează Reuters. 

Compania italiană de produse electrocasnice, care are o unitate de producţie şi la Cluj, a anunţat că a lansat o campanie globală de promovare a automatelor sale de espresso care se adresează gospodăriilor individuale, prin intermediul unui videoclip realizat de regizorul filmului "La La Land", Damien Chazelle. Rolul principal din acea reclamă este interpretat de Brad Pitt, un actor premiat cu Oscar.

De'Longhi a raportat o creştere de două cifre a veniturilor sale anul trecut, în perioada în care milioane de oameni au rămas în casele lor pe durata lockdown-ului, fapt care a stimulat cererea de automate de cafea, maşini de gătit şi aparate de aer condiţionat.

Automatele de espresso pentru gospodării individuale reprezintă mai mult de jumătate din cifra de afaceri a grupului De' Longhi, a transmis Agerpres. 

Grupul italian De’Longhi, o af­a­cere de familie cu o istorie de peste un secol a intrat pe piaţa locală în 2012 prin pre­luarea facilităţilor de pro­ducţie ale Nokia de la Cluj. Fabrica de espressoare de cafea din Jucu, de la Cluj, oferă deja peste 2.400 de locuri de muncă, iar producţia  De' Longhi merge preponderent la export. 

Comenteaza