Brânza de burduf din Transilvani a primit echivalentul unui Oscar în gastronomie

Brânza de burduf din Transilvani a primit echivalentul unui Oscar în gastronomie

Un sortiment de brânză de burduf produs în Transilvania a obținut o stea de aur în cadrul competiției internaționale Great Taste, de la Bruxelles.

Este echivalentul unui Oscar în gastronomie, iar juriul - format din experți internaționali - s-a arătat extrem de încântat de gust. Dealtfel, țara noastră s-a remarcat și la alte competitii prestigioase în lume de unde, uleiul, carnea de pui, apa minerală și salamurile au venit încarcate de medalii.

„Mirosul acestei brânze ne-a adus aminte de strugurii Cabernet. La început se simte un gust puternic de oaie, urmat de o uşoară dulceață și cremozitate. Această brânză va intriga bucătarii și iubitorii de brânzeturi de pretutindeni” - Sunt cuvintele cu care juriul de la Bruxelles descrie brânza de burduf pregatită într-o fermă din județul Brașov. "Great Taste" este cea mai prestigioasă competiție internațională de produse alimentare și băuturi, iar cei 500 de experți din întreaga lume care au gustat burduful românesc, au decis să îi acorde o stea de aur. Este a treia distincție internațională care ajunge în micul sat transilvănean, Rotbav. MAI MULTE AICI!

Comenteaza