Broker de asigurări, broker de credite

Broker de asigurări, broker de credite
Societatea de Servicii de Investiţii Financiare (SSIF) Broker Cluj, care activează pe piaţa de capital şi a intrat din februarie pe piaţa de asigurări, va avea şi un serviciu de intermediere de credite.

Broker va oferi servicii de consiliere privind înţelegerea produselor bancare şi privind valoarea maximă a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. Intermediarul de credite va asigura relaţia între client şi bancă, la nivel de documentaţie, şi îl va consilia pe acesta pe parcursul întregului proces, conform site-ului Bursa.ro.
 
"Continuăm lansarea de servicii şi proiecte care să completeze activitatea şi să confirme planurile de extindere şi dezvoltare pe care ni le-am asumat. SSIF Broker este un nume de referinţă pe piaţa financiară, astfel că atât serviciile de asigurări, cât şi cele de brokeraj de credite au venit natural, din dorinţa de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu o gamă complexă de servicii profesioniste şi de calitate", a declarat Adrian Pop, director general al Broker.

Pentru dosarele de credite au fost cooptaţi specialişti care să verifice întreaga documentaţie şi să asigure consultanţă. Broker va încheia acorduri de colaborare cu toate băncile din România, oferind astfel clienţilor acces la toate produsele existente în piaţa de creditare.

Societatea are 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice, cel mai important fiind Societatea de Investiţii Financiare Muntenia, cu 18,47%. Capitalul social este de 54 de milioane de lei.

Comenteaza