Broker SA îşi majorează capitalul social cu 12 milioane de lei

Broker SA îşi majorează capitalul social cu 12 milioane de lei
Societatea de investiţii financiare SSIF Broker şi-ar putea majora capitalul social cu 12,3 milioane de lei. O decizie în acest sens va fi luată de acţionari în Adunarea Generală Extraordinară a societăţii, programată pentru 24 iunie, conform unui anunţ publicat astăzi.

În acest moment Broker SA are un capital social de 72,3 milioane de lei iar suplimentarea ar urma să fie obţinută prin emiterea unui număr de 49,2 milioane de acţiuni. Sursele banilor sunt profitul nerepartizat de anul trecut - şase milioane de lei, rezervele rezultate din reevaluarea clădirilor în valoare de 59.880 lei şi alte rezerve, în valoare de 6,2 milioane de lei.

 

„Decizia a fost propusă de acţionari la adunarea generală precedentă, este opţiunea generală şi răspunde necesităţilor acţionarilor, care vor şi ei să participe la profitul firmei", a explicat preşedintele consiliului de administraţie, Anton Ionescu, cu referire la faptul că acţionarii primesc gratuit încă 17 acţiuni la fiecare pachet de 100 de titluri deţinute. „E un procent de 17%, ceea ce ne gândim că e foarte bine", a spus el.

Comenteaza