Brokerii clujeni, admiși la tranzacționare la Bursa din Viena

Brokerii clujeni, admiși la tranzacționare la Bursa din Viena

BRK Financial Group Cluj a devenit membru de tranzacționare al Bursei de Valori Viena (BVV), cu planuri de extindere în Polonia și Ungaria

Fondat în 1994, inițial ca SSIF Broker, BRK este unul dintre membrii fondatori ai Bursei de Valori București (BVB), jucând un rol cheie în dezvoltarea pieței de capital locale. 85 de bănci și companii de investiții sunt în prezent membri la Bursa de Valori din Viena.

„Să devenim membru la BVV ne deschide oportunități de tranzacționare mai multe și mai bune și ne menține în linie cu cele mai noi tehnologii de tranzacționare. Căutăm soluții care să ofere cele mai bune servicii, pe care BVV este bine poziționată.

Lansarea operațiunilor de tranzacționare în Viena este primul pas în proiectul nostru de listare a propriilor produse structurate pe piețele regionale. Fiind unul dintre cei mai importanți emitenți de produse structurate și furnizori de lichiditate din România, suntem încântați să intrăm pe piețe noi”, a declarat Monica Ivan, CEO al BRK Cluj.

Societatea clujeană de intermediere pe piața de capital mai are în plan să listeze produse structurate în Polonia și Ungaria. Cu sediul central în Cluj-Napoca și alte șapte sedii secundare în București, Iași, Timișoara și Suceava, BRK asigură analize zilnice despre piață și asistență în privința evoluției pieței bursiere.

Comenteaza