BT lansează o soluție prin care îți faci magazin pe internet în trei zile

BT lansează o soluție prin care îți faci magazin pe internet în trei zile

Banca Transilvania (BT) şi Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, au lansat o soluție pentru realizarea de magazine online.

„Primul reflex pe care îl avem când auzim de o firmă, de un produs sau serviciu este să căutam online informații. Însă azi nu mai este suficient să ai un site simplu, cu o prezentare generală, cu datele de contact ale firmei.

Clienții îşi doresc din ce în ce mai multe lucruri: să poată achiziționa online din cât mai puține clicuri, să aibă informații complete, să vadă review-uri ale produselor, să intre în contact cu alți cumpărători şi utilizatori. Blugento şi BT vor să dezvolte acest lucru, în mod special pentru afacerile mici şi mijlocii”, afirmă Daniel Szekely, director coordonator al Direcției IMM şi microbusiness a BT.

„Magazinul online poate fi realizat în mai puţin de trei zile şi include, printre altele, un design personalizat, complet adaptat oricărui brand și optimizat pentru dispozitivele mobile, suport tehnic dedicat, integrare cu furnizorii de servicii de curierat din România, dar și cu alţi peste 100 de furnizori de servicii complementare, precum marketing, data analytics, email, soft-uri pentru optimizarea conversiei sau marketing automation”, declară Sandu Băbăşan (foto), director general al Blugento.

Fiecare magazin realizat cu ajutorul GoOnline va fi integrat cu soluţia de plăţi online oferită de BT, iar comisionul va fi preferenţial pentru plăţile făcute de clienţi cu cardul. Magazinele online realizate prin GoOnline beneficiază de toate funcţionalităţile platformei Blugento.

Recomandarea pentru antreprenori, înainte de realizarea site-ului, este pregătirea următoarelor detalii: alegerea numelui domeniului pentru magazinul online, descrierea produselor prezentate şi realizarea de fotografii adecvate produselor. Blugento şi BT au început acest parteneriat anul trecut, cu o etapă pilot. Datorită receptivității antreprenorilor, GoOnline este lansată acum la nivel național.

Comenteaza