BT lansează site pentru fermieri

BT lansează site pentru fermieri
Site pentru fermieri, cu finanţări în agricultură, anunţă astăzi Banca Transilvania.

Site-ul a fost lansat prin Departamentul pentru Agricultură şi prezintă pe acest site alternativele de finanţare în domeniul agricol, cu avantajele şi particularităţile specifice, de la credite bancare şi leasing, la fondurile europene nerambursabile. Are şi o serie de secţiuni suplimentare - "calendarul evenimentelor agricole" sau "sfatul agronomului BT".

Rubrica "Sfatul agronomului BT" cuprinde informaţii oferite de inginerii agronomi din echipa Departamentului pentru Agricultură al băncii, cu privire la tehnologia culturilor. O altă rubrică din site, "Eco", cuprinde detalii despre agricultura ecologică, produse şi tehnologii specifice, dar şi despre legislaţia în domeniu.

BT pune la dispoziţia fermierilor credite agricole, după ce recent banca a încheiat două noi convenţii cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), pentru susţinerea zootehniei. Datorită acestor parteneriate, Departamentul pentru Agricultură acordă credite crescătorilor de porcine, respectiv bovine şi ovine sau caprine, pe baza adeverinţelor APIA.

 

Comenteaza