Buluc pe aplicația de activități fizice de la BT. 50.000 de înscrieri în 24 de ore

Buluc pe aplicația de activități fizice de la BT. 50.000 de înscrieri în 24 de ore

În numai o zi de la anunţarea integrării aplicaţiei BT Pay cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health peste 50.000 de clienţi şi-au integrat aceste facilități, a anunțat banca din Cluj.

Demersul a fost inițiat de către Banca Transilvania pentru susținerea unui stil de viață sănătos. Utilizatorii aplicaţiei au acces la informaţii despre paşii făcuți, distanţa parcursă şi durata activităţii fizice direct din aplicaţie, iar BT va pregăti campanii personalizate cu beneficii pentru clienţi, pe baza acestor date.

BT Pay este una dintre soluţiile pentru banking prin telefon. Inclusiv în contextul pandemiei, pentru a ajuta clienţii cu cât mai multe soluţii pentru banking de la distanţă, BT a accelerat lansarea unor facilităţi în aplicaţie începând cu luna martie.

1 din 4 clienţi folosesc cardul BT înrolat în wallet-uri: banca a ajuns la peste 1 milion de carduri unice digitale, din cele 4 milioane de carduri fizice, care acum sunt active în BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Principalii concurenți ai băncii clujene sunt BCR și BRD.  

Comenteaza