Foto Cafenea socială din Cluj, premiată cu Recenzia de Aur de Google. Angajații, persoane cu dizabilități

Cafeneaua socială Cofeels din Cluj-Napoca a fost premiată cu trofeul Recenzia de Aur de Google.

Cofeels, prima cafenea socială din Cluj

Lucian Butnaru este fondatorul acestui proiect care, din pasiune pentru cafeaua de specialitate, a reușit, alături de echipa sa, să creeze un spațiu aparte pentru oameni, cu gust și poftă de vorbă. Angajații cafenelei sunt pasionați de ceea ce fac, chiar dacă au dizabilități: de la diabet, la sindrom Down sau probleme de vedere și auz. 

"Ne găsești pe Gheorghe Șincai nr. 9, Cluj-Napoca de luni până vineri între 7:30-16:30 și în weekend de la 9:00-16:00.Cât despre viitor, ne propunem ca în anul ce urmează să ne implicăm în și mai multe proiecte și evenimente cu caracter social. Noi avem deja câteva idei la care încă „șurubărim”, dar dacă te gândești la ceva anume și ai nevoie de ajutor, te așteptăm la o cafea!", transmit cei de la cafenea. 

În afară de cafea, aici mai pot fi găsite brioșe cu cremă de vanilie, o serie de ceaiuri și câteva băuturi artizanale făcute din pulpa cireșei de cafea. Au și o vitrină cu lumânări de la o întreprindere socială care angajează persoane din centrele de plasament. Acestea sunt confecționate din ceară de soia. De asemenea, se regăsesc și bufnițele pictate manual de persoane cu dizabilități intelectuale.

Recenzia de Aur este un premiu oferit de Google cu ocazia zilei mondiale a turismului, celebrată în fiecare an în data de 27 septembrie. Compania scoate în evidenţă în acest mod afacerile din domeniul HoReCa apreciate cel mai mult de clienţi, conform recenziilor de pe Google Maps. Afacerile eligibile pentru câştigarea trofeului sunt selectate pe baza următoarelor criterii:

  •  Sunt prezente cu Profilul Companiei pe Google Search și Google Maps;
  •  Au cel puțin 100 de recenzii și un rating de minim 4.5;
  •  Toate informațiile prezentate pe profilul afacerii sunt actualizate.
  •  Afacerile câștigătoare sunt cele care au avut cel mai mare rating dintre afacerile cu numărul de recenzii peste media categoriei lor.
Comenteaza