Care e cel mai căutat cartier clujean, pentru chiriaşi

Care e cel mai căutat cartier clujean, pentru chiriaşi
Cel mai căutat cartier din Cluj-Napoca, pentru cei care vor chirii, este Mărăşti, arată o analiză imobiliare.ro.

În Mărăşti, chiriile la garsoniere pornesc de la 160 de euro pe lună, sumă pentru care poate fi închiriată o locuinţă mobilată şi utilată, în stare bună, cu o suprafaţă de 28 de metri pătraţi, situată la ultimul etaj într-un bloc cu patru etaje.


Pentru apartamentele cu două camere, majoritatea chiriilor se situează în intervalul 250 - 280 de euro pe lună. Cu 250 de euro, poate fi închiriat un apartament cu o suprafaţă utilă de 50 metri pătraţi, complet mobilat şi utilat, situat la etajul doi sau trei într-un imobil cu patru etaje, arată imobiliare.ro.

Pentru apartamentele cu trei camere, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 300-330 de euro. La acest preţ poate fi închiriat un apartament utilat şi mobilat, cu o suprafaţă utilă de 74 de metri pătraţi, situat la un etaj intermediar intr-un bloc cu patru nivele, la doar cinci minute de ISE.

Topul celor mai căutate cartiere din Cluj-Napoca este completat de Mănăştur, Zorilor şi Gheorgheni. Alături de Mărăşti, acestea sunt şi zonele cu cele mai multe oferte.

Comenteaza