Carrefour şi-a deschis astăzi supermarketul din Mărăşti

Carrefour şi-a deschis astăzi supermarketul din Mărăşti
Grupul Carrefour şi-a inaugurat astăzi al 31-lea supermarket din ţară, la parterul parkingului din Mărăşti.
Desfăşurat pe o suprafaţă de 550 mp, în locul fostului magazin Oncos din zonă, supermarketul Carrefour Market se axează pe o gamă de 5.800 de produse. Oferta mai include peste 1.000 de produse comercializate sub marca proprie Carrefour, la aceleaşi preţuri ca în hypermarket şi cu cel puţin 20% mai ieftine ca mărcile autohtone.

Politica pe care mizează noul magazin se bazează pe rapiditatea la case, având în vedere că se urmăreşte în principal vânzarea produselor de bază, dar şi pe prospeţime şi calitate. Carrefour Market promite că va schimba sau va rambursa în 7 zile suma plătită pentru un produs dacă acesta nu va satisface pe deplin aşteptările clienţilor.

În noul magazin lucrează, în momentul de faţă, 55 de persoane. Acesta este al doilea supermarket deschis în acest an de Carrefour la Cluj, după ce în data de 10 septembrie a fost inaugurat Carrefour Market din Mănăştur, la parterul complexului Winmarkt Big.

Grupul Carrefour este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni şi mondiali. La nivel global, lanţul de magazine este prezent în 32 de ţări şi deţine 15.500 de magazine. În total, Carrefour numără 475.000 de angajaţi. În România grupul deţine 31 de supermarketuri, dintre care două la Cluj, şi 23 de hypermarketuri, dintre care unul în incinta Polus Center.
Comenteaza