Cărturești a decis să își redeschidă librăria din Iulius Cluj

Cărturești a decis să își redeschidă librăria din Iulius Cluj

Lanțul de librării Cărturești și-a reactivat unitatea din complexul comercial Iulius Mall Cluj.

„Măsurile de protecţie pentru librari şi vizitatori includ purtarea obligatorie a măştilor, verificarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor la intrare şi păstrarea distanţei de siguranţă”, a menționat conducerea companiei. Reţeaua a redeschis joia trecută unitatea Carusel din Centrul Vechi al Bucureştiului.

La jumătatea lunii mai, reţeaua a început să redeschidă primele unităţi stradale, urmând ca cele din mall-uri să redevină funcţionale după deschiderea centrelor comerciale, decisă de autorităţi.

Primele unităţi deschise au fost Verona (15 mai), Operei Timişoara (15 mai), Piaţa Sfatului Braşov (15 mai), Friends (16 mai), Veranda (18 mai), America House (19 mai), toate din București, Mercy Timişoara (19 mai), dar şi Modul din Bucureşti, Palas în Iaşi şi Iulius în Cluj-Napoca.

Proprietarii celor două mall-uri din Cluj au trimis o scrisoare deschisă adresată Guvernului României pentru reluarea integrală a activității în complexele de mari dimensiuni.

VEZI Iulius și Vivo cer guvernului redeschiderea mall-urilor

Prin scrisoarea deschisă, transmisă executivului de către CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară, se solicită reluarea activităților de comercializare desfășurate și în cadrul centrelor comerciale de mari dimensiuni. Scrisoarea a fost semnată de nouă proprietari de centre comerciale din București și din 24 de orașe regionale, care dețin 52 proiecte, cu 4.600 chiriași.

Comenteaza