Foto Casa mobilă are 6 picioare şi se poate deplasa pe aproape orice suprafață

Casa mobilă are 6 picioare şi se poate deplasa pe aproape orice suprafață
Casa mobilă care se poate deplasa pe aproape orice suprafață
Casa mobilă care se poate deplasa pe aproape orice suprafață
Casa mobilă care se poate deplasa pe aproape orice suprafață
Casa mobilă care se poate deplasa pe aproape orice suprafață

Conceptul de „work and travel” s-a schimbat foarte mult în timpul pandemiei, iar oamenii s-au înclinat spre locuri de muncă care le permit să lucreze de acasă sau din alte locații îndepărtate, scrie Interesting Engineering.

Pandemia a condus oamenii în locații îndepărtate. Aceştia au trecut de la distanțarea socială, la distanțarea reală de zonele metropolitane, iar o casă mobilă pare a fi un vis futurist. Pentru a veni cu soluții ingenioase, designerii din întreaga lume au gândit case și spații de lucru în versiuni mobile.

Conceptul futurist de casă mobilă al lui Encho Enchev, un designer 3D din Bulgaria, este proiectat să călătorească pe tot felul de terenuri cu ajutorul celor șase picioare mecanice ale sale și poate campa în locul dorit.

Designul este un cadru cubic pe șase picioare mecanice care arată ca și cum ar fi apărut din filme SF. Casa mobilă este capabilă să traverseze aproape orice teren, inclusiv dealuri abrupte și chei de munte, cu picioarele sale mecanice, care sunt îmbunătățite cu 5 centimetri de straturi de cauciuc nealunecos și două vârfuri detașabile pe partea de jos a fiecărei piese pentru o fixare ușoară în pământ.

Aceasta poate fi fixată în poziție ridicată de la sol, în pantă sau așezată pe pământ. Designul interior al casei mobile vine cu elemente high-tech inspirate dintr-o perspectivă arhitecturală futuristă. Ferestrele casei mobile sunt echipate cu tehnologie smart glass care poate bloca lumina soarelui la nevoie. De asemenea, Enchev a folosit în designul său mobilier automatizat și gadgeturi inteligente.

Citiţi mai multe despre casa mobilă gândită de Enchev pe descopera.ro.

Comenteaza