Case dedicate pentru pensionari și voluntari în hipermarketuri

Case dedicate pentru pensionari și voluntari în hipermarketuri

Voluntarii și reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale care achiziționează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu vor beneficia de case dedicate sau cu acces prioritar în magazinele Auchan.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Acestea vor fi disponibile pe toată durata programului de funcționare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declarației pe propria răspundere privind motivul deplasării. 

“Această măsură vine ca un pas firesc în continuarea acțiunilor de responsabilizare și solidaritate demarate de către Auchan și are ca scop eficientizarea timpului petrecut la cumpărături și sprijinirea inițiativelor voluntare active în această perioadă. Prin această acțiune, compania recomandă persoanelor vârstnice să apeleze la aceste ONG-uri pentru livrarea cumpărăturilor, limitându-și astfel ieșirile”, a motivat conducerea Auchan.

„Salutăm toate inițiativele mobilizate în această periodă și suntem alături de ONG-uri în demersurile lor de a proteja persoanele care nu se pot deplasa”, declară Corina Dospinoiu, responsabil CSR al Auchan România.   

Pentru a răspunde noilor prevederi în vigoare privind deplasarea de la domiciliu, Auchan a precizat că persoanele de peste 65 de ani beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile și supermarketurile Auchan și de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, în intervalul orar 11:00-13:00.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza