Cât a ajuns să coste o garsonieră în Cluj-Napoca. "Ăștia sigur nu au studiat piața deloc. Sau au studiat-o pe cea din Londra, Zona 1!!"

Cât a ajuns să coste o garsonieră în Cluj-Napoca. "Ăștia sigur nu au studiat piața deloc. Sau au studiat-o pe cea din Londra, Zona 1!!"

Prețurile apartamentelor par a nu se mai opri din creștere în Cluj-Napoca. Iată cât a ajuns să coste metrul pătrat la bloc.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"38 mp – 80.000€? Adică 2100€/mp.. Ăștia sigur nu au studiat piața deloc. Sau au studiat-o pe cea din Londra, Zona 1!!", a comentat cineva anunțul de vânzare a unei locuințe din Cluj-Napoca, "situată la 10 minute de centrul orașului", în Grigorescu.

"Avem plăcerea sa va prezentăm spre vanzare un apartament cu 1 camera! Apartamentul dispune de o suprafata utila de 38mp + 4mp balcon și este compartimentat astfel: living cu bucatarie, nișă de dormit, dressing, hol și o baie.

Acesta se afla la etajul 2 al unui imobil nou cu 4 etaje. Apartamentul detine finisaje moderne si se vinde complet mobilat si utilat conform fotografiilor de prezentare. 

Apartamentul se afla in apropierea stațiilor de autobuz și la 10 minute de centrul orașului. Pentru confortul dvs, se vinde cu un loc de parcare", se precizează în anunțul de vânzare al apartamentului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza