Cât a plătit Dedeman pentru The Office Cluj

Cât a plătit Dedeman pentru The Office Cluj

Acţionarii Dedeman au bătut palma cu fondul NEPI-Rockcastle şi cu Ovidiu Şandor pentru achiziţia birourilor The Office din Cluj-Napoca, în cea mai mare tranzacţie din afara Bucureştiului.

The Office, proiect evaluat la 130 milioane euro în raportul NEPI pe 2018, are o suprafaţă de aproape 60.000 mp şi o rată de ocupare de 100%.

“Această tranzacţie marchează încă un pas important în strategia noastră de investiţii. Proiectul The Office reprezintă o alegere ideală pentru Dedeman şi ne-a convins atât prin localizarea sa într-unul dintre cele mai importante şi dezvoltate oraşe ale ţării, cât şi prin standardele înalte de calitate şi sustenabilitate pe care le îndeplineşte. Prin continuarea achiziţiilor pe piaţa imobiliară locală ne dorim totodată să consolidăm încrederea tuturor antreprenorilor români şi să le insuflăm curajul de a-şi susţine marile aspiraţii.” a precizat Dragoş Pavăl, Preşedintele Dedeman, citat de ZF.ro. 

De clădirea The Office s-a interesat şi miliardarul Ion Ţiriac.

Complexul The Office, finalizat de NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor, ca parteneri egali, în vara anului 2017, are o suprafață închiriabilă de 63.600 mp și este ocupat în proporție de 99%. Chiria anuală generată de acest imobil este de 5,1 milioane de euro și provine de la firme precum Bosch, Bombardier, Deloitte, Ernst & Young, HP sau MOL. De achiziţionarea clădirii s-a arătat interesat şi Ion Ţiriac.

Comenteaza