Cât câștigă directorii de creație. Sunt foarte căutați la Cluj-Napoca

Cât câștigă directorii de creație. Sunt foarte căutați la Cluj-Napoca
| Foto: HayDmitriy - Depositphotos.com

Directorii de creație au o remunerație lunară care poate ajunge până la 2.200 de euro.

Un angajat pe poziţia de director de creaţie are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Directorii de creație, printre cei mai căutați la Cluj-Napoca

În prezent, 618 posturi vacante pentru poziţia de director de creaţie sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca.

„Directorul de creaţie este responsabil cu supravegherea şi gestionarea aspectelor vizuale ale unui proiect. Ei joacă un rol crucial în departamentul de creaţie, asigurându-se de faptul că viziunea artistică şi direcţia estetică a unui proiect sunt comunicate şi executate în mod eficient. Aceştia sunt implicaţi în planificare şi execuţie, inclusiv în brainstorming, crearea de mood boards, selectarea paletelor de culori, determinarea livrabilelor şi luarea deciziilor cu privire la elementele vizuale precum fotografia, ilustraţiile sau designul grafic. Adesea lucrează cu un copywriter. Candidaţii pentru rolul de director de creaţie trebuie să deţină cunoştinţe InDesign, experienţă de lucru în Photoshop şi Illustrator şi experienţă în design grafic într-o agenţie sau un departament de marketing. Sunt mai multe roluri deschise la nivel naţional, în special în oraşele mari ca Bucureşti, Cluj-Napoca sau Iaşi. Oferta salarială este între 1.600 şi 2.200 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs, potririvit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament servicii medicale, traininguri şi cursuri, timp de lucru flexibil şi prime de sărbători.

Comenteaza