Cât câștigă inginerii proiectanți de cablaje auto. Sunt foarte căutați la Cluj

Cât câștigă inginerii proiectanți de cablaje auto. Sunt foarte căutați la Cluj
| Foto: everyonensk - Depositphotos.com

Cele mai multe anunțuri de angajare pentru postul de inginer proiectant de cablaje auto sunt în Cluj-Napoca și în alte două orașe importante din România.

Un angajat pe poziţia de inginer proiectant de cablaje auto are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Inginerii proiectanți de cablaje auto, printre cei mai căutați la Cluj-Napoca

În prezent, 1.191 de posturi vacante pentru poziţia de inginer proiectant de cablaje auto sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara.

„Inginerul proiectant de cablaje auto are rolul de a dezvolta şi optimiza arhitectura electrică a vehiculelor. Generează scheme electrice şi modele 3D, realizează desene de cablaje pentru furnizori şi propune soluţii tehnice. Colaborează strâns cu departamentele de producţie, aprovizionare şi furnizori pentru a asigura funcţionarea eficientă şi calitatea componentelor. Stabileşte dotarea hardware şi logica software adaptate proiectului. Candidaţii interesaţi au un avantaj dacă au cunoştinţe Autodesk Inventor, AutoCAD Electric, module cabling Creo, Catia. Oferta salarială este de 1.200 - 1.500 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontarea transportului şi cursuri de specializare.

 

Comenteaza