Cât costă o vacanţă pe litoralul românesc la începutul sezonului estival?

Cât costă o vacanţă pe litoralul românesc la începutul sezonului estival?

Hotelierii şi-au adaptat serviciile noilor norme de sănătate. Primii turişti sunt aşteptaţi pe litoralul românesc din a doua jumătate a lunii iunie.

O căutare pe booking a unui sejur la mare în luna iunie pe litoralul românesc arată că preţurile sejurilor în staţiunile româneşti au rămas neschimbate de anul trecut.

Astfel, e mai avantajos să îţi iei un sejur la 4* în Mamaia decât să te cazezi la un hotel de 2* în Eforie, ne arată o listă de preţuri de la agenţiile de turism.

În perioada 15-20 iunie, la un hotel de 4* în Mamaia sunt preţuri de 79 de lei pe noapte, iar la un hotel de 2* în Eforie Nord o noapte costă 63 de lei.

„Nu ne putem permite să venim acum cu tarife crescute faţă de ce am contractat deja începând cu anul trecut, că aşa începe să se vândă sezonul pentru că ştim că şi bugetul a fost foarte afectat. Preţurile includ doar micul dejun pe care îl vei servi conform noilor reguli în veselă de unică folosinţă în camera sau pe teras, spune Anca Nedea, directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa.

Perioada 15-20 iunie 2020:

Hotel 4* in Mamaia - 79 lei/camera/noapte
Hotel 3* Neptun - 83 lei / camera / noapte
Hotel 2* Eforie Nord - 63 lei / camera / noapte

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza