Cât scoatem din buzunar de sărbători

Cât scoatem din buzunar de sărbători
Hipermarket-urile clujene au pregătit o serie de oferte şi de promoţii pentru sărbătorile de iarnă.

Clujenii au parte de o serie de oferte şi promoţii pentru pregătirile de dinainte de Crăciun în hipermarket-urile din oraş. Astfel, lanţurile de hipermarketuri şi-au pregătit înaintea sărbătorilor de iarnă raioane special destinate de unde clujenii îşi pot achiziţiona decoraţiuni, brazi artificiali, dar şi cadouri pentru cei dragi.

În Polus Center, în cadrul Carrefour a fost amenajată o zonă special destinată Crăciunului. Clujenii pot găsi aici cadouri, brazi, dar şi decoraţiuni pentru aceştia. „Ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă cu un program prelungit. Începem din 30 noiembrie şi continuăm până în 31 decembrie. Pregătim clienţilor nocturne cu preţuri speciale în ajun de Moş Nicolae şi în ajunul Crăciunului. Avem reduceri mai agresive la produsele de sezon, la brazi, la bomboane de ciocolată, vor urma reduceri la jucării", a declarat Diana Popescu, responsabil marketing la Carrefour. Aici, preţurile pentru brazii artificiali de Crăciun variază şi pot ajunge preţul de 699 de lei. „Brazii de Crăciun au preţuri care încep de la 17 lei, în funcţie de dimensiuni. Pentru brazii de trei metri, preţul este mai mare. La decoraţiunile de Crăciun venim cu o ofertă mai diversă decât ce am avut în anii trecuţi, avem decoraţiuni pe toate culorile, pentru toate gusturile şi toate buzunarele", a explicat Popescu. Globurile pentru brazii de Crăciun costă între cinci şi 20 de lei, în timp ce beteala are preţuri între trei şi 21 de lei. O jucărie care îl întruchipează pe Moş Crăciun se poate achiziţiona cu 45 de lei, în timp ce cozonacii Panettone au preţuri cuprinse între 15 şi 57 de lei. De asemenea, clujenii pot găsi aici coşuleţe de Crăciun cu preţuri cuprinse între 64 şi 252 lei care conţin mai multe cadouri între care sticle de vin sau şampanie, cozonaci Panettone, paste şi sosuri italieneşti, precum şi numeroase sortimente de dulciuri. Set-urile cadou care conţin cosmetice pentru femei sau bărbaţi se pot achiziţiona cu sume cuprinse între 18 şi 37 de lei.

În Iulius Mall, hipermarketul Auchan a pregătit o serie de oferte de jucării. „Pentru a te bucura pe deplin împreună cu cei dragi de frumoasa sărbatoare a anului te aşteptăm cu o minunată colecţie de jocuri şi jucării pentru copii, sute de produse la preţuri mici . Aici vei găsi pentru cei foarte mici (până la 36 luni) jocuri şi jucării dedicate, dar şi premergătoare şi triciclete. Pentru fetiţe şi băieţi am pregătit jocuri creative li educative, jocuri de construcţie şi de societate, dar şi felurite jucării, de la păpuşi, pluşuri şi ursuleţi la roboti, eroi luptători şi diverse vehicule", informează oficialii companiei pe portalul propriu de internet.

La hipermarketul Real din cartierul Iris ofertele pentru brazii artificiali pornesc de la 24,99 de lei şi ajung până la 249 de lei. Cei care vor să achiziţioneze decoraţiuni de Crăciun vor plăti pentru un set de 20 de globuri de sticlă 39,99 de lei, pentru clopoţei destinaţi uşii -6,99 de lei, iar sumele destinate vârfului de brad variază între 9,99 de lei şi 39,99 de lei. Preţurile pentru figurinele de ciocolată variază aici între 59 de bani şi 7,89 de lei. Clujenii care preferă să ofere cadou de Crăciun pachetele pregătite de hipermarketuri vor plăti pentru sume cuprinse între 6, 89 şi 19, 49 de lei pentru cele care conţin figurine de ciocolată şi între 20 şi 45 de lei pentru pachetele care conţine creme, deodorante, geluri de duş sau parfumuri. La Real, un cozonac Panettone se poate achiziţiona cu sume cuprinse între 16 şi 47,59 de lei.

În magazinele Kaufland, clujenii pot găsi decoraţiuni de Crăciun, dar şi idei de cadouri, Astfel, setul de 26 de globuri costă 9,99 de lei, la fel ca şi un set de 36 de ornamente din paie pentru brad. Între ofertele promovate aici se numără şi ceafa de porc fără os care se vinde cu 19,99 de lei kilogramul, dar şi cadouri de Crăciun. De exemplu, cu 16,99 de lei clujenii pot achiziţiona o căsuţă de lemn cu două leduri ce poate fi oferită cadou.

 

 

Comenteaza